AC service endast 600 kronor!  Vi kör ut till DIG!   Kontakta oss!
- Bilens AC blir inte riktigt kall. Vad kostar att få den att fungera som den ska?
Vi tar 600 kronor för en professionell felsökning, där vi inspekterar hela klimatanläggningen. Till skillnad från många andra verkstäder så ingår även läcksökning med UV spårmedel, nya serviceventiler och eventuell tömning inför reparation.
Reparationskostnaden kan variera beroende på orsaken, reservdelskostnaden och hur mycket tid det tar. Men om felsökningen visar att systemet är tätt och i bra skick, så kommer du inte att behöva betala mer än 1000 kronor för felsökningen plus tömning och påfyllning av köldmedium R-134a.

- Får jag meka själv med min AC?
Arbetet med köldmedium kräver certifiering enligt Svensk och EU lagen dvs privatpersoner får inte utföra ett jobb där risken finns att man släpper ut köldmedium i atmosfären. Tömning, täthetskontroll och återfyllning måste ske av certifierad personal. Våran certifiering gäller i Sverige och resten av EU.

Det kan vara så att en större del av jobbet har ingenting att göra med köldmedium och kan utföras av vem som helst med lite mekaniskt erfarenhet. Dessa reparationer kan man göra själv om systemet är tömt i förhand av en certifierade AC specialist.

Eftersom vi jobbar mobilt kan vi lätt sköta om tömning, täthetskontroll och återfyllning med köldmedium R-134a och på så sätt minska dina arbetskostnader. Vi kan även ordna fram reservdelar till mycket bra priser.

- Hur bokar jag service hos dig? Var finns ni?
Enklast är att använda kontaktformulären genom att klicka på "kontakta oss" och svara på så mycket av frågorna som ni kan. Kontaktformulären skickas automatiskt till oss via email, glöm ej att fylla i din email adress och telefonnummer. Du kan även ringa oss direkt och vi kommer att ställa samma frågor som på kontaktformulären.

Vi jobbar både både "mobilt" med utkörning till dig och på bilverkstäder i Bålsta. AutoCool är baserad i Bålsta och serviceområdet sträcker sig ut till och från Uppsalas län, Stockholms län och Västmanland. Det enda krav vid vid mobil service är en parkeringsplats (under tak vid oväder) och ett vanligt 220V eluttag i närheten. Då kan du oftast slippa lämna in bilen på verkstaden. Resekostnader tillkommer endast om du befinner dig mer än 20km från Bålsta.

Vi samarbetar med ett antal bilverkstäder i Bålsta där du kan lämna bilen för AC service. Dessa använder vi oftast för större reparationer som kräver lyft eller omfattande demonteringer men även pga oväder för ni som inte har egen garage. Där kan ni även passa på att få annan bilservice gjord som oljebyte,bromsservice, däckservice, kamremsbyte osv. Verkstäderna ligger på gångavstånd till både buss och pendeltågstationen i Bålsta.

Du betalar samma pris för AC service oavsett om detta sker mobilt eller på verkstaden. Vänligen fyll i kontaktformuläret så fixar vi en tid som passar DIG!

  
HemFAQHur fungerar AC?PrislistaKontakta oss |
Webmaster AutoCool Sweden AB